Fuldspartling af væg og loft

Skal vægge og lofter i din bolig sættes flot i stand?

Så kræver det at dit malerarbejde bliver udført på professionel vis helt fra bunden. I langt de fleste tilfælde vil maling af vægge kræve forudgående spartling. Med en fuldspartling af væggen dækkes huller fra skruer og lignende, og diverse ujævnheder samt revner og sprækker i væggen udlignes.

En professionelt udført fuldspartling af væg er grundlaget for et stykke veludført malerarbejde, med en smuk og ensartet overflade som resultat. Det ved vi hos JC Malerfirma. Vi holder til lokalt i Esbjerg, men kommer selvfølgelig også ud til maleropgaver i de omkringliggende byer, såsom Varde og Ribe.

Ingen spartelopgave er for stor eller for lille for os

JC Malerfirma kan hjælpe dig med alt hvad der vedrører malerarbejde, herunder spartling. Vi spartler som standard forud for maling af vægge, lofter og indvendigt træværk, for at sikre det smukkeste og mest holdbare resultat.

JC Malerfirma hjælper også gerne med en grundig fuldspartling af væg. En fuldspartling med indfarvet spartelmasse kan anbefales, hvis du ønsker et helt unikt look.

Vi kan tage små som store opgaver af spartlearbejde og går meget op i at have en god bund at arbejde videre på. Hos JC Maler, har meget erfaring med restaurering af ældre huse, da vi har lavet rigtig mange i årenes løb og har derfor godt kendskab til de udfordringer der kan komme, hvilket gør det muligt for os give de bedste resultater.

Vi tilbyder også specialspartling af vægge – både indfarvet spartel med fed veloureffekt og metallica – så vi kan få dine vægge til at changere med forskellige effekter.

Der er ikke de spartleropgaver, vi ikke kan klare.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på fuldspartling af væg

Klar til at tage skridtet og give dine vægge den behandling, de fortjener? Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på fuldspartling af væg, opsætning af filt eller andre spartelopgaver.

Vores professionelle malere står klar til at besvare dine spørgsmål og guide dig gennem hvert trin af processen. Vi er kun et opkald væk, og glæder os til at arbejde sammen med dig!

JC Malerfirma er dit malerfirma i Esbjerg.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

"I flere omgange har vi benyttet JC Malerfirma til at udføre malerarbejde i vores forskellige lejemål i forbindelse med istandsættelser og renoveringer.


Kvaliteten er uovertruffen, og der kæles i den grad for detaljerne. Jannick har i den grad styr på alle processerne i malerfaget.

Klart en anbefaling værd. 👍🏻"​

"Yderst professionelle, ordentlige og omhyggelige. Vi er super tilfredse med samtalerne om opgaven inden og det udførte arbejde er super godt lavet.


Vi vil helt sikkert bruge dem igen til næste maler opgave vi har.

Kæmpe anbefaling herfra"

"Super god service, kvaliteten er i top og meget venlige håndværker 🙂"

"Pisse dygtig maler og en rigtig god mand og få ud hvis man skal have et top klasse resultat 💪🏼💪🏼 top anbefalinger her fra"

Søger du et pålideligt malerfirma? Så er du landet det rette sted! Malerfirmaet, du kan stole på, er lige her.​

Åbningstider​

Mandag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 15.30​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

JC Malerfirma ApS

Niels Lambertsens Vej 4, 

6705 Esbjerg Ø

Telefon: 22 32 73 74

E-mail: kontakt@jcmaler.dk

CVR-nummer​: 41498684