Lad os stå for opsætning af filt

Trænger dine vægge til nyt liv?

Når en væg er blevet spartlet op og gjort klar til maling, er det næsten altid vores anbefaling, at væggen bliver beklædt med filt inden selve malingen. Dette er med til at forstærke din nye væg og sikre, at den holder i mange år frem. Med mange års erfaring inden for malerbranchen, er JC Malerfirma eksperter i at levere løsninger, der opfylder netop dine behov og ønsker. Du finder os lokalt i Esbjerg, men vi kommer også gerne ud til opgave i mindre byer som Varde og Ribe.

Vores erfarne malere er dedikerede til at sikre, at hvert projekt fuldføres med højeste standarder af kvalitet og præcision – også når det gælder opsætning af filt. Uanset om du ønsker selv at male efterfølgende eller lade os stå for hele projektet, forstår vi, at hvert hjem er unikt, og vi tilpasser vores tilgang for at sikre det bedste resultat.

VI hjælper med meget mere end opsætning af filt

Hos JC Malerfirma er opsætning af filt en uhyre vigtig del af vores håndværk, men det er kun en lille brøkdel af, hvad vi kan tilbyde.

I vores arbejde anvender vi de nyeste teknikker og materialer for at sikre et holdbart resultat. Uanset om du er en privatperson, der ønsker at forny dit hjem, eller en virksomhed på udkig efter en professionel løsning, har vi ekspertisen og erfaringen til at realisere dit projekt.

Vi tager os tid til at forstå dine behov, diskutere mulighederne og foreslå løsninger, der passer til dit budget og din tidsramme. Vi er her for at hjælpe dig med at træffe de rigtige valg og sikre, at resultatet afspejler din personlige stil eller virksomhedens image. Ved at vælge JC Malerfirma, vælger du et firma, der står for kvalitet, professionalisme og overholde deadlines.

Kontakt os i dag for et tilbud på opsætning af filt

Står du og skal have hjælp til opsætning af filt eller fuldspartling af væg i dit renoveringsprojekt, så star vi klar til at hjælpe. Uanset om du selv ønsker at lave efterfølgende. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på dit malerprojekt. Vi glæder os til at høre fra jer.

JC Malerfirma er dit malerfirma i Esbjerg.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Søger du et pålideligt malerfirma? Så er du landet det rette sted! Malerfirmaet, du kan stole på, er lige her.​

Åbningstider​

Mandag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 15.30​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

JC Malerfirma ApS

Niels Lambertsens Vej 4, 

6705 Esbjerg Ø

Telefon: 22 32 73 74

E-mail: kontakt@jcmaler.dk

CVR-nummer​: 41498684