​Udvendig malingsarbejde

Udvendigt træværk har med jævne mellemrum behov for behandling med træbeskyttelse. Træværket er nemlig hver dag hele året rundt udsat for både sol, vind, nedbør og svingende temperaturer.

Hvis dine vinduesrammer, døre samt din trægavl, dit haveskur og dit stakit – og øvrige udvendige træværk – skal kunne klare mosten, bør du sørge for at det er beskyttet mod elementernes rasen. Det kan godt være hårdt og tidskrævende selv at skulle forestå udvendigt malerarbejde. Og derfor bør du overlade denne opgave til de professionelle.

Vi forestår afmontering af døre og vinduer i forbindelse med malerarbejdet, og sørger selvfølgelig for at alt er sat på plads igen når arbejdet er fuldført. Dermed, anvender vi udelukkende maling og træbeskyttelse i top kvalitet.

Indvendigt malingsarbejde

Trænger dit hjem til at blive frisket op med nye farver? Så er vi klar til at hjælpe dig med at udføre alt invendigt malerarbejde. Hos JC Maler løser vi alle maleropgaver til punkt og prikke – Og vi har altid kunden i fokus. 

Vores store erfaring og ekspetise gør, at vi blandt andet kan hjælpe dig med alle typer af indvendigt malerarbejde såsom maling af vægge, fodlister, døre, vægge, lofter, vinduer osv.

Ofte er de mindste ting som et nyt malet hjem med til puste nyt liv i hjemmet, og de rigtige farver kan være med til at skabe den helt rette stemning. Du kan finde ro i at dine behov og ønsker alid vil blive hørt af os, og at vi står klar til give dig en hjælpene hånd med at løse alle former for malerarbejde.

Vores kompetencer spænder bredt, så kontakt os i dag for et skarpt tilbud på udvendig maling i Esbjerg. 

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Søger du et pålideligt malerfirma? Så er du landet det rette sted! Malerfirmaet, du kan stole på, er lige her.​

Åbningstider​

Mandag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 15.30​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

JC Malerfirma ApS

Niels Lambertsens Vej 4, 

6705 Esbjerg Ø

Telefon: 22 32 73 74

E-mail: kontakt@jcmaler.dk

CVR-nummer​: 41498684